:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Рекордьорът

с 19 титли в Големия шлем Роджър Федерер отново ще си партнира с Белинда Бенчич в отбора, който за втора поредна година ще представя Швейцария в неофициалното световно първенство по тенис за смесени двойки "Хопман къп" в Пърт (Авл). В изданието за 2018 г. (30 декември - 6 януари) ще участват още тимовете на Германия (Александър Зверев и Ангелик Кербер), САЩ (Джак Сок и Коко Вандевеге), Австралия (Танаси Кокинакис и Дария Гаврилова), Русия (Карен Хачанов и Светлана Кузнецова), Белгия (Давид Гофен и Елизе Мертенс), Канада (Вашек Поспишил и Южени Бушар), Япония (Юичи Сугита и Наоми Осака). Шампионът Франция няма да защитава титлата си.



Латвийката

Елена Остапенко е седмата сигурна участничка във финалния турнир на WTA в Сингапур (22-29 октомври). Тя победи Саманта Стоусър (Авл) с 6:3, 7:5 и се класира за III кръг на турнира в Пекин, а така си гарантира място в Топ 8 на световната ранглиста в края на сезона. Първите шест претендентки за последната титла през 2017 г. са Гарбине Мугуруса (Исп), Симона Халеп (Рум), Каролина Плишкова (Чех), Елина Свитолина (Укр), Винъс Уилямс (САЩ) и Каролин Вожняцки (Дан).



Испанският

тенисист Самуел Рибейро Наварет (24 г.) получи 8-месечно наказание и глоба в размер на $1000 за "свързани със залози корупционни действия". Следователи открили, че играчът е направил 28 залога на мачове в периода януари-март 2013 г., но смекчаващо вината обстоятелство е, че не е залагал на свои собствени срещи.



Англичанинът

Дан Евънс е със спрени права за 1 г. заради положителна проба за кокаин, съобщи международната тенис федерация (ITF). Носителят на Купа "Дейвис" с националния отбор на Великобритания през 2015 г. е уличен в употреба на наркотика през юни.
638
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД