:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров открива 2018 г. в Бризбейн

Тенисистът излиза призори за 1/4-финала в Пекин
Григор Димитров ще защитава титлата си от турнира в Бризбейн (Авл), с който се открива сезон 2018 в професионалния тенис. Съобщението направи директорът на новогодишната надпревара (1-7 януари) Джеф Куинлан. "Радваме се, че шампионите ще дойдат, за да защитават титлите си", обяви той, разкривайки, че носителката на титлата при жените Каролина Плишкова (Чех) също е потвърдила участие.

В началото на 2017 г. Димитров триумфира в Бризбейн с 5-ата титла в кариерата си, прекъсвайки пауза от две години и половина след предишния си триумф. По пътя към купата Григор победи трима представители на Топ 10 в световната ранглиста тогава - Доминик Тим (Ав) на 1/4-финал, Милош Раонич (Кан) на 1/2-финал и Кей Нишикори (Яп) във финала.

"Тази година беше нещо специално за мен, няма да крия - сподели Димитров пред официалния сайт на турнира BrisbaneInternational.com.au. - Дойдох в Бризбейн след много тежка подготовка и трябваше да играя последователни мачове срещу тенисисти от челната десетка. Това значеше много за мен и ми даде много увереност пред Australian Open. Обичам да играя на този турнир. Тук има толкова много тенис история, че може да я усетиш. Хората оценяват това, а ти като играч искаш да се представяш все по-добре. Да се развиваш и да не разочароваш."

Рано тази сутрин първата ни ракета излиза на корта в Пекин (Кит, $3,03 млн.) за своя 1/4-финал от турнира с категория "АТР 500". Двубоят между поставения под №3 Димитров и №5 в схемата Роберто Баутиста Агут (Исп) е първи в програмата на корт "Лотус" и трябва да започне в 7,30 ч. наше време.

"Първите ми два мача вече бяха срещу качествени играчи - коментира Григор, който елиминира Дамир Джумхур (БиХ) и Хуан Мартин дел Потро (Арж), за да стигне III кръг в китайската столица. - Следващият ми съперник също е опасен опонент. Не трябва да подценяваш никого. Трябва да гледам от моята страна на мрежата и да съм фокусиран върху това."
795
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД