:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ценко Чоков вече не е кмет на село Галиче,



постанови Върховният административен съд. Мотивът за решението на висшите магистрати е, че пряко избраните от електората длъжностни лица имат право на платен, но не и на неплатен отпуск. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Ценко Чоков е в ареста от края на май миналата година, като срещу него е в ход наказателен процес в специализирания съд. Той е обвинен за лихварство, оглавяване на група за оказване на натиск, рекет, побоища и палежи.



България е изпълнила всички условия



за присъединяване към Шенгенската зона. Това заяви президентът на Полша Анджей Дуда на съвместна пресконференция с българския държавен глава Румен Радев, който е на официално посещение във Варшава. "България може да разчита изцяло на подкрепата на Полша, ако става дума за влизане в Шенгенската зона", декларира Дуда. "България вече е изпълнила условията, необходими за влизането в Шенгенската зона", допълни той.



Община Добрич отново ще отвори врати



за мотивирани млади хора, които имат желанието да влязат в ролята на кмет и кметския екип. Това ще стане на 12 октомври в рамките на популярната инициатива "Мениджър за един ден", която е своеобразен мост между бизнес, институции и младежи, съобщиха от пресцентъра на общината. Тя вече се включи и обяви 5 свободни позиции, по които младите хора могат да заявят своето участие и за един ден да се запознаят с отговорностите и задълженията на местната власт. Домакините в лицето на кмета и зам.-кметовете ще покажат на "мениджърите за един ден" работното ежедневие на общината.
858
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД