:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 580
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Победата направи Дешан рекордьор на "петлите"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Дидие Дешан вече е треньорът с най-много победи начело на Франция.
Дидие Дешан постигна първи успех за Франция в София от 85 години и тя го направи рекордьор на своята страна. Бившият халф вече е селекционерът, извел "петлите" до най-много победи в историята на националния отбор на страната - 42. След Дешан остават легендарният Мишел Идалго и Раймон Доменек с по 41. Дешан, световен шампион от 1998 г. и европейски от 2000 г., пое "петлите" през 2012 г. и ги изведе до 1/4-финал на Мондиал`14 в Бразилия и до финала на Евро`16 във Франция.

Сега почти е класирал отбора за световното в Русия догодина, като остава в последния мач - утре, да спечели в Париж срещу Беларус.

"Труден мач, с много грешни отигравания. В I част създадохме доста положения и владеехме инициативата, а във втората българите предложиха битка, което очаквах. Съперникът беше доста по-агресивен и ни затрудни. Не играхме добре през втората част, загубиха се връзките между отделните звена, но в крайна сметка важна е победата. Първи сме в групата, остава още само един мач и всичко зависи от нас. Ако победим, се класираме на световното първенство", анализира след победата в София Дешан.
726
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД