:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 105
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ке я гласуваме!

Ако не го е казала баба Ванга, значи нема да се случи! Ако баба Ванга не е на първа страница, нема кой да си купи вестник. Това е положението, уважаеми камикадзета, т.е. читатели. И затова не е чудно, че "24 часа" е направил такава една аранжировка: "Този път ГЕРБ ще гласува оставката на шегаджията Антон Тодоров". А над тая новина се мъдри снимка на пророчицата. С друг текст, разбира се, но всичко е ясно. За оставката на Делян Добрев никой вестник не е ровил в пророчествата на Ванга. А сега? Горкият Тодоров, някой му подкоси столчето!

Само това да беше пророчеството, тури му кристална топка. Ама нъцки! В "Телеграф" залагат на евъргрийните: "Людмила спасила Ванга от ДС". Това основната тема в специално приложение "Астро". Ведно с Ванга и Людмила грее пернишкият ясновидец Роберто, оставил си е мейл и телефон за връзка. Тежко е положението в "Астрото", но и на първа страница не е по-леко: "Спалнята на Азис мухляса". Помилуй мя, Боже!

На тоя фон "Труд" и "Монитор" са избрали дързък, за сметка на това скучен подход - съобщаваш нещо, пък то се оказва нищо. В "Труд": "Издъни се КСНС за борба с корупцията в България". Добрутро! То у нас единственото по линия на корупцията, което не се е издънило, е самата корупция, бре. Кво слагате по първите страници таквиз псевдоновини?!

А пък моралният стожер "Монитор" с неква радостна нотка тръби: "Скъсаните дънки и минижупът аут от училище". Ах, кога ще дойде месец май да пуснете компилация от снимки на пропадналите абитуриенти с късите поли и скандално пияно поведение? Във Фейсбук ще има тежки дискусии под публикацията, в стила на Kleta Maika: "Dokade se dokarahme!!!?!?!?"

Общо взето, скучна работа. Ма карай да върви - днеска дописки за Ванга, утре интервю с нея, вдругиден - анализ от Нострадамус върху пророчествата на Роберто от Перник!
1195
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД