:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Спортният директор на "Мерцедес"

във Формула 1 - Тото Волф, предупреди, че в тима все още не бива да се радват на преднината на Луис Хамилтън в генералното класиране и да се мисли за четвърта световна титла на англичанина още е рано. "Няма промяна в подхода ни за следващите кръгове. Все още имаме за кола една примадона, с която трябва да се разберем. Не бих казал, че доминираме над "Ред Бул" и "Ферари". Възползвахме се от нещастията на "скудерия" в последните три състезания, но това не означава, че трябва да се потупваме по гърба. Точно обратното - трябва да продължим да натискаме", заяви Волф.



Наградният фонд в ски бягането

вече ще се разпределя между класиралите се в Топ 20 на състезанията за Световната купа, реши изпълнителният борд на световната федерация (FIS). Във всеки старт ще бъдат раздавани общо €35 000 ($41 000). Новият сезон се открива със състезания в Рука (Фин) в края на следващия месец (24-26 ноември).



Резултати в НХЛ

Редовен сезон: "Анахайм" - "Калгари" 0:2, "Едмънтън" - "Уинипег" 2:5, "Тампа Бей" - "Вашингтон" 4:3 (с прод.), "Торонто" - "Чикаго" 4:3 (с прод.), "Бъфало" - "Ню Джърси" 2:6, "Бостън" - "Колорадо" 0:4, "НЙ Айлъндърс" - "Сейнт Луис" 2:3 (с дузпи).
656
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД