:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 577
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хърн пак крои планове за Джошуа след мача с Пулев

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, продължава да говори основно не за мача на световния шампион срещу Кубрат Пулев, а за евентуалните срещи след това. Джошуа ще защитава поясите си срещу българина на 28 октомври в Кардиф. Хърн явно е сигурен, че ще спечели, защото обясни какъв е планът след това. Той иска Джошуа да направи един мач извън Великобритания, а след това да срещне шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (САЩ) за обединяване на титлите.

"Мисля, че мачът след този с Пулев ще е в чужбина. Може би Лас Вегас, може би Средния изток (още преди имаше слухове за Дубай - б.а.). След това вече ще има обединителен мач и искам Уайлдър. Всичко е готово за Антъни, той просто трябва да продължи да печели. Нека първо да се справи с Пулев", каза Хърн пред в. "Мирър".

Планът му бе след Пулев Джошуа да срещне Луис Ортис, задължителен претендент за пояса на WBA. Кубинецът обаче реши да се бие първо с Уайлдър, но бе хванат с допинг.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД