:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 505
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Делото на депутата от БСП Елена Йончева

срещу премиера Бойко Борисов и ГЕРБ тръгва в четвъртък в Софийския районен съд. Йончева e предявила искове за непозволено увреждане срещу ГЕРБ и лидера на партията за 20 000 лв. обезщетение, съобщиха от съда. Тя съди Борисов заради негови твърдения от март. Тогава, докато течеше предизборната кампания, лидерът на ГЕРБ обяви, че държавата е била принудена да плати милиони за интервютата на журналистката.



Мъж е даден на съд, защото е гласувал

два пъти на референдума през октомври 2015 г., съобщиха от прокуратурата. И.К. е обвинен, че е гласувал в две избирателни секции - в благоевградските села Мосомище и Буково. Ако обвинението издържи в съда, той може да бъде осъден на пробация и глоба в размер от 500 до 2000 лв.



Артинсталация пред Народния театър

ще бъде открита в четвъртък като част от кампанията "Детство без решетки", съобщиха от Националната мрежа за децата. Кампанията цели отмяната на 60-годишния Закон за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, който наказва много сурово децата за постъпки, за които възрастните не носят наказателна отговорност - бягство от дома, скитничество, просия, кражба на хранителни продукти... "Все постъпки, които са вик за помощ, а децата, вместо да получат подкрепа, за да се справят, биват наказвани жестоко. Провинилите се, които нямат подкрепа от семействата си, дори биват затваряни в интернати, в които условията са нечовешки", казват от Националната мрежа за децата.
913
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД