:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Верея"

победи третодивизионния "Ямбол" с 6:1 в контрола. По два гола за старозагорци вкараха Валери Домовчийски и Селим Керкар, а по един - Милен Танев и Атанас Панов. Не играха контузените Иво Иванов и Илиян Йорданов, които ще пропуснат и гостуването срещу "Ботев" (Пд) в понеделник.



Президентът

на "Локомотив" (Сф) Иван Василев потвърди пред "Спортал", че лично е отстранил от отбора нападателя Атанас Курдов заради несериозното му отношение в тренировките. "Курдов има много добри качества, но манталитет - несериозен. Опасенията се оправдаха и след мача с "Ботев" (Врaца) се разделихме. Няма да търпя своеволия, обичам да има дисциплина", заяви Василев.



По $100 000

ще получат четири клуба, които са поканени да участват с юношески отбори (старша възраст) в проекта "Китай срещу света". Покани са отправени към "Лудогорец", "Левски", "ЦСКА-София" и "Берое". Всеки един отбор ще участва за по една седмица на турнир в Гуанджоу срещу китайски и чужди отбори, като мачовете започват през декември и ще продължат до пролетта. Финалната част от надпреварата е през юни, а общият награден фонд е 1,3 млрд. долара. Ще участват отбори от Европа, Южна и Северна Америка, Азия, Африка и Австралия.



Селекционерът

на младежкия национален отбор Антони Здравков изрази надежда, че ще разчита на всички основни футболисти в предстоящите две квалификации за Евро 2019 - гостуване срещу Франция на 9 ноември и домакинство срещу Черна гора на 14 ноември в Стара Загора. По различни причини Здравков не успя да ползва при 1:1 срещу Казахстан важни фигури като Божидар Краев, Антонио Вутов, Серкан Юсеин и Георги Йомов. "Това, което искам да видя в отбора, е да задържим играта в защита на това ниво и да покажем развитие в нападение", каза селекционерът.



Носителят

на "Златната топка" от 1995 г. Джордж Уеа, бивш играч на "Монако", "Пари Сен Жермен", "Олимпик" (М), "Милан", "Челси" и др, беше избран за президент на Либерия.



610
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД