:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 573
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Управляващите печелят местните избори в Македония

Управляващите социалдемократи в Македония печелят масово на местните избори, проведени в неделя, сочат първоначални резултати. На първия тур на местните избори бяха избрани кметове в 45 общини в Република Македония. На втори тур ще се решава кой да оглави останалите 35 общини. На първи тур СДСМ печели 37 кметски места, ВМРО-ДПМНЕ - три, Демократическият съюз за интеграция (ДСИ) - две, граждански комитети - две, и Демократическата партия на турците - едно. Кандидатът на СДСМ Петре Шилеков спечели първи тур на кметските избори в Скопие и детронира от поста дългогодишния градоначалник от ВМРО-ДПМНЕ Коце Траяновски, предаде БГНЕС.

Резултатите от проведените местни избори в Република Македония са доказателство за одобрението на водената политика на вашето правителство - политика на добросъседство, диалог и разбирателство, в основата на която са европейските ценности. С тези думи премиерът Бойко Борисов поздрави македонския министър-председател Зоран Заев в телефонен разговор вчера.
778
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД