:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Съпредседателят на парламентарната група на евроскептиците от "Алтернатива за Германия" Александър Гауланд (отзад вляво) поздравява бившия финансов министър Волфганг Шойбле за избирането му вчера за председател на новия Бундестаг - долната камара на парламента в Берлин.
Името на китайския президент Си Цзинпин

беше вписано в конституцията на страната, което потвърждава статута му на един от най-влиятелните лидери от десетилетия насам, предаде Би Би Си. По време на заключителната сесия на конгреса на Китайската комунистическа партия всички 2300 делегати единодушно одобриха законодателните промени, определящи идеите на Си за нова ера в социализма с китайски характеристики. Си Цзинпин е първият лидер след края на управлението на Мао Цзедун, чието име се вписва в основния закон на азиатската страна. Според анализатори вписването на Си в конституцията ще му позволи също като Мао да остане лидер до живот.



Сърбия трябва да направи стратегически избор

между ЕС и Русия, заяви в Белград зам.-помощник държавният секретар на САЩ по въпросите на Европа и Евразия Хойт Брайън Ий, цитиран от местните медии. "Страните, които искат да се присъединят към ЕС, трябва много ясно да демонстрират тази своя воля. Няма как да седите на два стола едновременно", каза той. Сръбският министър на отбраната Александър Вулин реагира остро и обяви, че изказването на Ий е "най-тежкият и най-недипломатичният натиск" върху Белград.
905
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД