:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 64
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ураганни ветрове пометоха Германия, Полша и Чехия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Спасители оглеждат съборено от ураганните ветрове строително скеле в Берлин.
Мощен циклон премина през Германия, Чехия и Полша, при което загинаха най-малко трима души, съобщиха агенциите. В Чехия паднали дървета убиха жена край град Терлик, централната част на страната, а също възрастен мъж североизточно от столицата Прага. В Полша пък шофьор загина по пътя край североизточния град Шчечин, след като колата му се вряза в прекършен клон на дърво. В Чехия бурен вятър доведе до многобройни произшествия в различни региони, само в Прага и средния чешки край имаше над 100 обаждания за бедствени случаи.

В съседна Германия ураганът "Херварт" прекъсна частично железопътното движение в Северна и Централна Германия. Ограниченията засегнаха Берлин, Хамбург и още шест федерални провинции. В самия Берлин е обявено извънредно положение, под тревога са вдигнати всички подразделения на пожарната охрана и спасителните служби. В някои райони на страната заради паднали дървета е прекъснато електроснабдяването, затворени са и магистрали. Властите препоръчват на жителите да не излизат от домовете си и да не посещават паркове и гори.



--------------

70 полета бяха отменени в Япония заради тайфуна "Саола", който се движи през Тихия океан по протежение на японския архипелаг. Той предизвика нарушение във вътрешните въздушни полети и прекъсване на тока в няколко префектури на страната.
1
1283
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
30 Октомври 2017 22:42
И защо така? Нали учените по цял свят предупреждаваха от години, че така ще се случи а други "умни" глави (пардон ТИКВИ) оспорваха.
Лъжи било, спекулации. Подправени били данните. Човека не можел да промени климата на планетата. Що тъпотия и помия се изсипа по медиите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД