:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Контузии мъчат "Нефтохимик" преди Шампионската лига

Двама контузени волейболисти притесняват треньора на "Нефтохимик" Найден Найденов преди дебюта на тима в Шампионската лига. Бургазлии излизат тази вечер от 19 ч. в своята зала "Младост" срещу "Фридрихсхафен" (Гер) в първи мач от III квалификационен кръг. Реваншът е в неделя и крайният победител ще се класира за груповата фаза. За първата среща днес наставникът на шампиона в Суперлигата почти сигурно няма да може да разчита на централния блокировач Илия Петков (разтежение) и посрещача Георги Петров (болки в кръста).

"Нормален мач. За мен е важно да продължим и заради клуба, и заради спонсора "ЛУКойл" - анализира Найденов пред Gong.bg. - Това е едно начало. Ако отпаднем, продължаваме в турнира за другата купа. Важното е така да трупаме самочувствие като отбор, и то основно младите. Да, тръпка е, иска ни се да спечелим - за мен, за момчетата, за спонсора, за публиката, но го приемам професионално. Не съм изпаднал в някаква еуфория."
638
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД