:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ръководството

на "Черноморец Бургас 1919" патентова името, марката, емблемата и цветовете на клуба. От отбора, който в момента играе в четвърта дивизия, се мотивираха, че така се предпазват от "посегателства на други лица и опити за създаване на нови дружества с това име".



Водачът

в Североизточна Трета лига "Добруджа" продължава да има финансови затруднения, а "Спортал" съобщи, че футболистите са бойкотирали две тренировки. Те имат да получават по една заплата и няколко премии.



Рефер №1

у нас за 2016 г. Никола Попов получи наряд за младежката евроквалификация Армения - Русия на 10 ноември. Три дни по-късно пък Георги Кабаков ще бъде главен съдия на мъжката контрола Турция - Албания.



Дейвид Мойс

беше назначен за мениджър на "Уест Хем", на мястото на уволнения Славен Билич. Засега договорът на 54-годишния шотландец е до края на сезона, а целта му е да стабилизира отбора и да го спаси от изпадане от Висшата лига. В момента "Уест Хем" е на 18-о място, в зоната на изпадащите. Мойс е водил преди "Евертън", "Манчестър Юн", "Реал Сосиедад" и "Съндърланд".



Треньор

на Андрей Гълъбинов в "Дженоа" стана Давиде Балардини, който смени Иван Юрич, след като отборът е в зоната на изпадащите в Серия А само с 6 т. от 12 мача. Балардини (53 г.) ще води "Дженоа" за трети път след сезон 2010/11 и 2013 г. Бил е наставник още на "Каляри", "Палермо", "Лацио", "Болоня" и др.



Край на

кариерата си сложи Андреа Пирло (38 г.), който игра за последно в "Ню Йорк Космос". Преди това е бил в "Интер", "Милан" и "Ювентус". Халфът е печелил 6 титли на Италия, както и два пъти Шампионската лига. Пирло има 116 мача и 13 гола за националния тим на Италия, с който става световен шампион през 2006 г.



Фабио Канаваро

подаде оставка като треньор на китайския "Тянцзин" и бе заменен от португалеца Пауло Соуза, бивш наставник на "Базел" и "Фиорентина". Самият Канаваро може да поеме шампиона "Гуанджоу Евъргранде".
591
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД