:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 437
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стотици посрещнаха Бербатов в 3 ч. през нощта

Феновете на "Керала Бластърс" обявиха нападателя за крал
СНИМКИ: ЮТЮБ
Димитър Бербатов вече е закичен с шалче на "Керала Бластърс" и получава букет цветя под еуфоричните възгласи на насъбралите се фенове на летището.
Димитър Бербатов бе посрещнат от стотици фенове на новия си тим "Керала Бластърс" при своето пристигане в Индия, макар то да стана посред нощ. Нападателят пристигна в град Кочи към 2:30 ч. и излезе при посрещачите към 3:00 ч.

Привърженици, облечени с жълтите фланелки на тима и носещи знамена и шалове на "Керала", започнаха да скандират "Берба" още при появата на нападателя. Те бяха започнали да се събират на летището два часа по-рано. В социалните мрежи част от тях написаха по адрес на Бербатов: "Кралят пристига в кралството си", "Бербо ще докосне земята на боговете, а ние чакаме".

Самият Бербатов също бе облечен в екипа на новия си тим, а веднага му бе дадено и шалче на "Керала". Той остана изненадан от посрещането и записа на видео на телефона си. Феновете му връчиха и цветя, като не спираха да пеят в негова чест, докато нападателят стигна до колата си.

Преди да тръгне за Индия, Бербатов написа във "Фейсбук": "Големият ден идва. "Керала Бластърс", готови ли сте?" От официалната страница на клуба отвърнаха: "О, да, готови сме. Това няма да е като нищо друго, което си изживял досега. Жълтото море те очаква!"

Вчера Бербатов благодари на феновете за посрещането, а след това публикува клипове от тренировките си. Нападателят подписа с индийския тим през август. Наскоро 36-годишният българин призна пред "Спортал", че е имал два варианта - или да подпише с "Керала", или да спре с футбола. Първият мач на "Бластърс" в индийската Суперлига ще е срещу шампиона "Атлетико" (Колката) на 17 ноември.
 Нападателят не пропусна да снима с телефона си за спомен впечатляващото посрещане.
868
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД