:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" преизбра Палийски за президент

СНИМКА: БГНЕС
Ангел Палийски
Ангел Палийски ще остане председател на Съвета на директорите на "Ботев" (Пд), пост съответстващ на президент на клуба. Това стана ясно след провелото се вчера извънредно общо събрание на акционерите. На него бе избран нов Съвет на директорите, в който, освен Палийски, влизат Иван Йотков, Радослав Кошински, Васил Наумов и Костадин Брашнаров. Последният заменя направилия си самоотвод Теодор Бочев. Йотков пък ще е изпълнителен директор.

Новото ръководство постави като основен приоритет завършването на ст. "Христо Ботев", а след това оптимизиране на структурата на клуба и развитието на ДЮШ.

Междувременно отборът на "Ботев" поднови занимания след кратка почивка. Заради травми не тренират Йордан Минев и Цветомир Панов, но са възстановени Крум Стоянов и Густаво Алфонсо. Нападателят Фернандо Виана пък е получил по-дълга почивка, за да се види със свои роднини в Италия. Той обаче ще е на линия за учебната игра в петък срещу юношеския тим (до 19 г.).

4
900
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
08 Ноември 2017 00:01
Много неяснота и въпросителни...
Каква е ролята на ТЦ ИМЕ или както там се казваше фирмата? Кой стои зад нея и защо нито излъчват кандидат за Борда на Директорите, нито вземат участие в управлението? Това ли е причината Г. Самуилов да не взима акциите от Сдружението??? Феновете изкуствено нагнетяват напрежение с исканията си за довършване на Колежа, все едно става дума за 30,000 лева, а не за 30 милиона. Престрелки по медиите м/у бивши и настоящи ръководители...мога още да продължавам, но и това стига. На фона на всичко това, представянето на отбора е направо геройско.
08 Ноември 2017 07:45
Да му честитим именния ден , но и да помни, че съдиите са му "виновни" металик да падне само с 6 гола, а не с повече от ЦСКА.
08 Ноември 2017 08:05
Ости, пак ли избрахте червенобузкото с кучешката фамилия?
08 Ноември 2017 15:07
Тоя, като оплешивее, ще е 1:1 с къдравата венци.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД