:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 142
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС наказа треньора на "Лудогорец" за 2 мача

"ЦСКА-София" получи глоба от 2000 лв. и ще плаща ремонт на стадиона в Разград
Снимка: БГНЕС
Димитър Димитров (вдясно) ще трябва да изгледа още един мач на "Лудогорец" от трибуните.
Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров-Херо бе наказан с 2 мача от Дисциплинарната комисия на БФС. Причината за санкцията е обида към длъжностно лице по време на срещата с "Левски" от 14-ия кръг на Първа лига. Димитров вече пропусна един мач - домакинството срещу "ЦСКА-София", но няма да е на пейката и срещу "Локомотив" (Пд). Освен това той бе глобен с 2000 лв.

"ЦСКА-София" също ще плаща 2000 лв. глоба - за поведението на феновете си по време на срещата с "Лудогорец", спечелена с 2:1. Клубът е наказан за "увреждане на материална база на стадиона" в Разград, като ще трябва да покрие и разходите за ремонт на "Лудогорец Арена". От "Лудогорец" също ще трябва да платят глоба - 300 лв., заради това, че фенове на тима са запалили факли.

Нападателят на "ЦСКА-София" Фернандо Каранга бе наказан за 1 мач за червения картон, който получи срещу "Лудогорец". Шефовете на клуба не са съгласни с изгонването на футболиста и с втория жълт картон, който получи в мача. Тяхната жалба до Съдийската комисия обаче няма да бъде разгледана, тъй като не е подадена в срок.

"Левски" пък получи три санкции, като трябва да плати общо 2300 лв. заради поведението на феновете си. 1000 лв. е глобата за нецензурни и вулгарни скандирания (сигнал за това е подаден от Комисията за етика и феърплей), а още 1000 лв. са наложени за нерегламентирано използване на бомбички. Останалите 300 лв. са за използване на факли.

"Ботев" (Пд) също ще трябва да плати 1000 лв. за нецензурни и вулгарни скандирания. Треньорът на вратарите на "Славия" Радостин Станев е наказан с 1 мач и 1000 лв. глоба за оспорване на съдийско решение.

Наказание има и за треньора на втородивизионния "Локомотив" (Горна Оряховица) Александър Димитров. Подобно на Херо, той ще пропусне 2 срещи, но не за обида, а за оспорване на съдийско решение по време на мача с "Нефтохимик" от 13-ия кръг на Втора лига. Глобата за треньора на "Локо" (ГО) е 500 лв.
10
1179
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
07 Ноември 2017 19:52
Каква фрапантна разлика между Георги Дерменджиев и Димитър Димитров! Единия спокоен, културен и побеждаващ. Другия ......

Когато Дерменджиев беше трвньор на Лудогорец беше приятно да слушаш треньора след мачовете. Мислех си, хубав отбор с културен треньор, чак да не повярваш за нашите географски ширини.

Но нещата си дойдоха наместата. Допускам, че ще се "намести" и представянето на Лудогорец. Все пак, да си добър футболен треньор се иска интелигентност. Дано да успеят да излязат от групата на ЛЕ. Досегашните успехи на Херо в тази група ми се струват до голяма степен случайни и по наследство. Ще видим.
07 Ноември 2017 21:57
Тяхната жалба до Съдийската комисия обаче няма да бъде разгледана, тъй като не е подадена в срок.


Строгите съдии чакали час да се оплачат от тях, но победителите в Разград не ги уважили


Съдийската комисия към Българския футболен съюз сътвори поредното безумие, като обяви, че няма да разглежда жалбата от страна на ЦСКА към решенията на реферите по време на срещата с Лудогорец. Причината е, че "червените" на практика са си губили времето след мача да се радват на заслужения успех, вместо веднага да се впуснат в търсене на правдата и така не са спазили определените в наредбата срокове, в които да подадат документа.

"В законния срок от час не е постъпила заявка, че ще бъде подадена жалба. Странно, но такава се появява половин час по-късно в доклада на дежурния делегат, но я няма в електронния рапорт и няма тежест. Реферите са изчакали час и 10 минути, след което са си тръгнали. Не е спазена процедурата и жалбата няма да бъде разгледана. Това са правилата", каза пред "Меридиан мач" шефът на съдиите Петър Петров.

ЦСКА победи Лудогорец с 2:1 с среща от 15-ия кръг на родния шампионат. За пореден път съдийството беше безобразно и в ущърб на "червените".

Другото безумие е, че ЦСКА всъщност спечелил и така малоумните решения на съдията - пресилено изгонване на важен играч и неотсъждане на кристална дузпа не повлияли на резутата.
07 Ноември 2017 23:45
Действително, Херовия характер не се вписва в тона и поведението на досегашния Лудогорец. Да му мисли Домусчиев.
08 Ноември 2017 06:05
Другото безумие е, че ЦСКА всъщност спечелил и така малоумните решения на съдията - пресилено изгонване на важен играч и неотсъждане на кристална дузпа не повлияли на резутата.

Тези "констатации"в решенията на БФС ли ги пише или са си твои интерпретации
08 Ноември 2017 07:59
Литекс не е ЦСКА!
ЦСКА не е Литекс!
ЦСКА - София е Литекс!
(снимка: натиснете тук)
08 Ноември 2017 14:28
ЦСКА не е Литекс!

На 7 ноември 1974 г. ЦСКА отстрани световният клубен шампион Аякс!
08 Ноември 2017 15:06
Не е спазена процедурата и жалбата няма да бъде разгледана.

Ми стати, първо стойкас стоилас да се научи да спазва процедурите, после да се отдава на квич и сълзи...
Като е бил пръв на село, не значи, че и в столицата ще е пръв
08 Ноември 2017 15:09
На 7 ноември 1974 г. ЦСКА отстрани световният клубен шампион Аякс!

Ами хубаво! Лошото, е че джобния бизнесмен от село Микре фалира ЦСКА!
08 Ноември 2017 15:13
Докара селския отбор на Литекс на стадион "Българска армия" с помощта на Б.Б.
08 Ноември 2017 15:14
Като е бил пръв на село

И на село не е бил първи!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД