:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" взе втора победа във "ФИБА къп"

"ЛУКойл Академик" спечели втора победа в гр.Е на баскетболния турнир "ФИБА Къп" и запази шанс да се класира напред. Шампионът на България победи със 72:63 последния в групата "Динамо" в Тбилиси. Така "ЛУКойл" вече е с 2 успеха, като и двата са срещу грузинския тим. Тимът от Правец е трети с 6 точки. "Клуж" (Рум) и "Истанбул ББ" са с по 7.

В Тбилиси "ЛУКойл" поведе със 7 т. на "Динамо" още в края на I част, а до почивката разликата стана 10. Българският тим поддържаше аванса си в третата част, но в последната домакините се доближиха само на 2 т., но "ЛУКойл" все пак не допусна обрат.

Далтън Пепър бе най-резултатен за успеха с 23 т., а Кийт Клентън добави 13 точки, като направи и 10 борби. Центърът на "ЛУКойл" е №1 по борби в целия турнир след първите 4 кръга, като е средно с по 10,3 на мач.

В следващия кръг "ЛУКойл" приема "Истанбул ББ" на 15 ноември.

"Балкан" пък отпадна от турнира, след като допусна 4-та загуба в гр.D. Тимът от Ботевград падна с 86:90 от "Кьорменд" в Унгария. "Балкан" беше без Брандън Фортънбъри и Павел Иванов, но въпреки това водеше в голяма част от срещата. В края обаче допусна обрат.
633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД