:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" вече има оферти за Каранга

Клубът подготвя вариант за заместник на бразилеца, ако той бъде продаден през януари
СНИМКА: БГНЕС
Фернандо Каранга се появи в екстравагантно облекло вчера, за да получи наградата си за най-добър футболист на 15-ия кръг в Първа лига, според анкетата на Пресклуб "България". Бразилецът заслужи приза заради гола си при победата на "ЦСКА-София" с 2:1 над "Лудогорец" в Разград.
В "ЦСКА-София" вече започват да получават оферти за голмайстора си Фернандо Каранга. Според "Спортал" най-сериозната до момента идва от португалския шампион "Бенфика" и е на стойност 7 млн. евро. Тя обаче още не е приета, защото бразилецът е предизвикал интереса на още няколко клуба, включително от Англия и Франция.

Нападателят е в отлична форма този сезон, като до момента е отбелязал 13 гола в 15-те кръга от началото на сезона в Първа лига, а от идването си в "ЦСКА-София" в началото на годината до момента попаденията са му 20 в 27 мача. От около месец Каранга има български паспорт, което ще улесни евентуалния му трансфер в европейски клуб.

В "ЦСКА-София" вече работят по вариант, при който могат да се разделят със звездата на тима си още през януарския трансферен прозорец и затова работят по намирането на негов заместник. Има харесани нападатели, играещи в Европа, но се изчаква първо развитието около Каранга. До момента от "ЦСКА-София" са обявили само един нов играч за 2018 г. - холандския халф Роланд Алберг, който идва като свободен агент от клуба от Мейджър лийг сокър "Филаделфия Юниън".

Иначе "ЦСКА-София" поднови тренировка след 3-дневната почивка, отпусната след победата с 2:1 над "Лудогорец" в Разград. Липсват Николай Бодуров, Александър Дюлгеров и Антон Недялков, които са в А националния отбор, както и младежките национали Кирил Десподов, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов.

Заради травми индивидуално се подготвят Станислав Манолев и Густаво Кулма. Те обаче ще са на линия за домакинството срещу "Ботев" (Пд) на 18 ноември.
1
938
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Ноември 2017 08:06
Жужетата имат пари за пране!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД