:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Травмата

на национала от "Ботев" (Пд) Цветомир Панов е по-лека от очакваното, съобщи "Пловдив Нюз". Защитникът няма разкъсан бедрен мускул, а само разтежение. Очаква се дори Панов да поднови тренировки през следващата седмица и да играе в гостуването срещу "ЦСКА-София" на 18 ноември. Напълно възстановен от контузия пък е друг от бранителите в "Ботев" - Йордан Минев.



"Славия"

завърши 2:2 като гост срещу сръбския "Раднички" (Ниш) в контрола. За софийския тим се разписаха Матеус Биси и Владислав Узунов. През шампионатната пауза "Славия" ще има и още един спаринг - в събота от 13 ч. на своя стадион срещу втородивизионния "Оборище" (Панагюрище).



Нападателят

на "Дунав" Мирослав Будинов е с контузия от гостуването срещу "Берое" (1:1). Той най-вероятно ще пропусне контролата в Румъния срещу местния елитен "Конкордия" (Кяжна), която ще се играе в събота.



"Лудогорец"

ще продава през уикенда във Варна и Велико Търново билети за домакинството срещу "Истанбул Башакшехир" на 23 ноември от гр. С на Лига Европа. В събота мобилният пункт ще е в "Гранд мол Варна", а в неделя - в "Мол Велико Търново".

611
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД