:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спас Русев изгледа победа на "Левски"

Адениджи дава заявка за оставане с два гола при 3:0 над "Локомотив" (Сф)
СНИМКА: СПОРТАЛ
Нападателят на "Левски" Жуниор Мапуку е набрал скорост с топката по време на вчерашната контрола срещу "Локомотив" (Сф).
"Левски" спечели с 3:0 вчера контролата срещу "Локомотив" (Сф), с която запълни дупката в календара на първенството заради мача на националния отбор със Саудитска Арабия. Двубоят се игра при голям интерес и пълни трибуни на едно от помощните игрища до ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Сред присъстващите беше и собственикът на клуба Спас Русев. Пред погледа му нигериецът Бабатунде Адениджи направи нова заявка да бъде оставен в отбора, след като за поредна контрола успя да се разпише. Той дори вкара два гола. Нападателят влезе като резерва и откри резултата в 70-ата мин. След това в 81-вата мин. бе точен при добавка след удар на Серджиу Буш. Между двете попадения на нигериеца срещу втородивизионния тим бе точен и холандецът Желсон Кабрал в 77-ата минута. Удобна ситуация се откри и пред другия румънец при "сините" - Нелуц Рошу, но той пропусна в края.

Бабатунде Адениджи пък можеше да отбележи и хеттрик, но в 83-тата мин. негов шут мина край вратата. От началото на сезона той първо се подготвяше индивидуално заради отказ да прекрати договора си. След това обаче треньорът Делио Роси го взе да се подготвя с първия тим и дори му даде шанс в няколко контроли.

Мачът вчера се разви по интересен начин. "Левски" показа по-активна игра през първата част, но головете влязоха през втората, когато темпото падна. Иначе преди това пред Васил Панайотов и Габриел Обертан се откриха възможности да отбележат първи гол. Но и "Локомотив" не бе дошъл само като спаринг партньор и на два пъти вратарят на "сините" Божидар Митрев се намеси след удари на Здравко Димитров.

За спадналия тонус на "Левски" допринесе и решението на Делио Роси да проведе тренировка сутринта преди контролата. В самия мач италианецът заложи на 8 от титулярите си, но същевременно даде шанс на Жуниор Мапуку, Георги Ангелов и 19-годишния Ивайло Найденов, които попаднаха в стартовия състав. Почивка бе получил защитникът Давид Яблонски, който лекува травма. Чехът обаче трябва да е на линия за двубоя срещу "Витоша" (Бистрица) в неделя от 16-ия кръг на Първа лига.

8
1105
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
12 Ноември 2017 21:20
СИНИ ШАМПИОНИ!!!
13 Ноември 2017 08:30
Почивка бе получил защитникът Давид Яблонски, който лекува травма. Чехът обаче трябва да е на линия за двубоя срещу "Витоша" (Бистрица) в неделя от 16-ия кръг на Първа лига

Иначе нема кой да вкарва головете... като не дават шанс на баба тунде в официални мачове...
13 Ноември 2017 09:06
Спас Русев изгледа победа на "Левски"

Мъчат човека на стари години...
13 Ноември 2017 09:18
Че то това му е част от длъжностната характеристика на шофьорчето. На следващата контрола може да подхвърля и топките на вратарчето.
13 Ноември 2017 09:52
Ееех, к'ви сте значи! Малко да се зарадва човекът и веднага го емнахте.
13 Ноември 2017 11:45
...шофьорчето. На следващата контрола може да подхвърля и топките на вратарчето.

А борчето от мИкре шъ им носи каааве... бензинджията шъ им зареди ризирвуарити... и т.н. и т.н.... един е сър-ът в българския футбол - илия...
13 Ноември 2017 13:53
Сукачев, мнооо чувствително го даваш...само да не си изтъркаш наколенките за пред Финтягата.
А колкото до мутра от Микре и мурафетите му, си сбъркал адресанта. За него и отборът му ме е грижа колкото и за собственика и отбора на ФК Тиквеш...от Македония.
13 Ноември 2017 14:45
само да не си изтъркаш наколенките за пред Финтягата.

Плаща добре, ще си купя нови.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД