:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

"Спайс гърлс"
"Дисни" ще снима нова трилогия

по мотиви от легендарната сага "Междузвездни войни". Според съобщение в официалния сайт на Star Wars сценарист и режисьор ще бъде Райън Джонсън. Той засне "Епизод VIII: Последните джедаи", чиято премиера предстои на 14 декември. Трилогията няма да е свързана с историята на семейство Скайуокър, а ще представи нови герои. Компанията Walt Disney придоби основаната от Джордж Лукас Lucasfilm, а с нея и правата върху "Междузвездни войни", през октомври 2012 г. за 4.05 млрд. долара.



"Спайс гърлс"

ще се съберат в пълен състав догодина, за да запишат нов албум и да участват в редица проекти по телевизията, пише в. "Сън". Според изданието идеята за обединение принадлежи на Мел Си, която от миналото лято убеждава останалите участници да се завърнат. Виктория Бекъм, която преди това беше против, също е дала съгласието си. Участничките в групата вече правиха опити да се съберат, но не много успешно главно поради ангажираността на изпълнителките с други проекти. Формацията "Спайс гърлс" е основана през 1994 г. в Лондон. Разпадна се окончателно през 2000 г.



"Сотбис" пуска на търг

картини от съветския период по случай 100-годишнината от Октомврийската революция. На търга ще бъдат представени 120 картини на 80 художници, създадени в периода между залпа на Аврора и 1991 г. Сред авторите на тези произведения могат да бъдат споменати Александра Родченко, Юрий Пименов, Александър Дейнек, Серафима Рянгина, Александър Герасимов, Тахир Салахов и Ерик Булатов.
707
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД