:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 424
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ричард Драйфус е новият обвинен в секс тормоз

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Ричард Драйфус със съпругата си Светлана.
Ричард Драйфус е поредното име в постоянно изригващите секс скандали в Холивуд, сриващи морала и репутацията на филмовата индустрия като къща от карти. (По аналогия със сериала на "Нефликс", спрян заради провиненията на Кевин Спейси.) Американската писателка и сценаристка Джесика Тайш отправи обвинения срещу актьора, прочул се с роля в "Челюсти" на Спилбърг. Драйфус злоупотребил с нея преди 30 години.

Признанието на 58-годишната Тайш е публикувано в събота в електронната версия на New York Magazine. Инцидентът се е случил през 1987 г., когато тя работила заедно с Драйфус върху сценарий на предаване по телевизия Ей Би Си. Според писателката актьорът я поканил във фургона си на снимачната площадка и се съблякъл гол пред нея. Тайш заявява също, че през периода, през който е работила съвместно с него през 80-те години, Драйфус многократно й е правил непристойни предложения и отправял към нея неприлични коментари.

70-годишният носител на "Оскар" излезе с изявление, в което отрича обвиненията, че се е събличал пред Тайш. Все пак той признава, че наистина е флиртувал със сценаристката, но смятал, че тя няма нищо против такова поведение.

Темата за сексуалния тормоз стана изключително актуална в САЩ след скандала около известния американски продуцент Харви Уайнстийн. След него с провинения бяха посочени и актьорите Кевин Спейси, Дъстин Хофман и Стивън Сегал, комика Луис Си Кей, журналиста Марк Халперин, бившия президент на САЩ Джордж Буш-старши и много други.

1
1369
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Ноември 2017 13:25
Вече са ми страшно жалки с всички тези глупости!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД