:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ВМРО не можела да се коалира само с ДПС



"Единствената организация, с която е невъзможно коалирането ни, е ДПС", обяви във Варна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той бе в морската столица, за да обяви кандидатурата на кап. Стоян Ангелов за кмет на града. "Продължаваме да прилагаме принципа от местни избори'99 за "местен, свестен и известен кандидат", обясни Каракачанов. Друго изискване към кандидата било да е доказал почтеността си. Стоян Ангелов, капитан на платнохода "Калиакра", ще води и листата на ВМРО за общински съветници.



НАКРАТКО Бромхексин-менте по атпеките



Изпълнителната агенция по лекарствата изтегля от аптеките партида таблетки против кашлица "Бромхексин", съобщиха от здравно министрество. Вероятно лекарството е менте, смятат запознати. Хапчетата са трошливи, блистерът се различава от този на истинския производител. Медикаментът не е опасен, но няма лечебен ефект. Нередовната партида е засечена в Северна България, обясниха от ИАЛ.



Трима обгоряха при пожар в автосервиз



3-ма работници обгоряха при пожар в частен автосервиз в столичния кв. "Орландовци" около 14,30 ч. вчера, съобщи МВР. Те ремонтирали бензинова помпа на ДЕУ, която се възпламенила. В много тежко състояние е 26-годишният Васил Цветков, който е бил най-близо до помпата. Той е с 90% обгаряния, включително и на дихателните пътища, настанен е в "Пирогов" с опасност за живота, каза шефът на клиниката Огнян Хаджийски. Другите двама са по-леко пострадали, докато опитвали да гасят пламъците. Костадин Костов на 30 г. също е оставен за лечение, с изгаряния по лицето и ръцете. 28-годишният Костадин Илиев е на домашно лечение след преглед.



Пуснаха заподозрян за побоя на шефа на Златни пясъци



Красимир Великов, задържан на 8 май като заподозрян за побоя над изпълнителния директор на "Златни пясъци" АД Николай Недков, бе освободен от ареста в неделя привечер. Недков бе нападнат на 7 ноември м.г. в гората край с. Приселци, Варненско, а колата му бе подпалена. Бит бе и шофьорът му. След 6-месечно разследване бе задържан Великов, но още преди да изтекат 72 часа от ареста му, бе освободен.
648
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД