:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 615
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Снимка: ЕПА
Кейти Пери
Звездата Кейти Пери



спечели по съдебен път 1.5 млн. долара, след като беше уважен искът й да се премести да живее в бивш манастир в Лос Анджелис. Двете монахини, живеещи там, искаха да продадат имота не на нея, а на собственичката на ресторант Дейна Холистър. Миналата година съдия обяви за нищожен нотариалния акт, издаден на Холистър, който искаше да превърне живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел. Съдът присъди на Пери 1.57 млн. долара, а на католическата епархия - 3.47 млн. долара за съдебни разноски. Предстои Пери да финализира преместването си в манастира.Тя се съгласи да плати 10 млн. предварително за бъдещия си дом и още 4.5 млн. за изграждане на място за молитвено усамотение в рамките на имота.



Почина Малкълм Йънг



- един от основателите на австралийската група AC/DC. Музикантът си отиде на 64 години, съобщи групата във "Фейсбук" преди два дни. "Днес с дълбока скръб групата AC/DC съобщава, че Малкълм Йънг почина", се казва в текста. По данни на британския в. "Индипендънт" причина за смъртта му е деменция. AC/DC е създадена от братята Ангъс и Малкълм Йънг през 1973 г. в Сидни.



Италианското мецосопрано Чечилия Бартоли



стана първата жена, удостоена с честта да пее в папската Сикстинска капела във Ватикана, съобщи информационният канал "РАИ нюз 24". Бартоли пя заедно с папския хор на Сикстинската капела на откриването на традиционните коледни концерти. В. "Кориере дела сера" уточнява, че за изпълнението бил избран кондукт (средновековна песен на латински) на френския композитор от края на XII и началото на XIII в. Перотен. Репертоарът на хора на Сикстинската капела включва само мъжки и детски гласове.
2
1057
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
19 Ноември 2017 19:48
Не разбрах за Кейти Пери
19 Ноември 2017 21:43
Аз пък не разбрах за Малкълм Йънг - как деменцията е причина за смъртта му.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД