:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Жребий определи новите домакини на евроагенции

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Еврокомисарят по миграцията и вътрешната сигурност Димитрис Аврамопулос (в центъра), полският премиер Беата Шидло (втората отдясно) и полският вътрешен министър Мариуш Блашчак (вдясно) присъстваха вчера на откриването на новата щабквартира на Европейската агенция за гранична и брегова охрана (ФРОНТЕКС) във Варшава.
Не с гласуване, а с жребий бяха определени градовете, които ще приемат две евроагенции от Лондон след Брекзит. Амстердам беше избран за домакин на Европейската агенция по лекарствата по време на заседанието на външните министри на страните от ЕС в Брюксел, съобщи електронното издание "ИЮ Обзървър". До третия тур на тайното гласуване в понеделник стигнаха Амстердам и Милано, но тъй като никой от тях не получи необходимия брой от поне 14 гласа, беше изтеглен жребий. В първите два тура на вота Милано имаше най-голяма подкрепа. Общо 19 града бяха кандидати да приютят евроагенцията по лекарствата, като сред тях беше и София. На първия тур Милано взе 25 т., а София - 3 т., получени от българските власти, според "ИЮ Обзървър". Френската столица и Дъблин стигнаха до трети тур на гласуването за Европейския банков орган. Кандидатите бяха 8.



919
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД