:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък



Овен

Точно за вас, Овни, денят ще носи материални успехи, ще е за печелене на пари от собствени и чужди проекти и начинания. Днес е добре да посредничите, като предварително уговорите вашата си печалба или дивидент, позволете си и малко повече риск в делата. Ако загубите, няма да е кой знае какво. Ще ви помагат странични хора, ще уредите неща от личния си живот, които са се влачили от доста време. Любовта ще ви поднесе приятни изненади още до края на деня.



Телец

Придобивките днес сами ще идват при вас. Ще ви засипват чужди и ваши собствени идеи. Длъжници ще ви се издължават, деца ще ви зарадват с нещо, родителите ще ви подкрепят в някакъв спорен проблем и ще го разрешите с лекота. Деловите ви срещи ще са много, ще са отговорни и ще вложите много усилия да ги приключите успешно. Майските Телци ще са изправени пред любовно предизвикателство, вземете решение накъде и с кого да тръгнете.



Близнаци

Ще получите отдавна изработени пари, вероятно сутринта, и ще се видите с финансови възможности. Ако днес пътувате по работа, срещите ви ще са изпълнени съдържателно. Не стойте на едно място, днешният ден е от малкото, в които вашата динамика ще е на бегом. Всяка среща, всяко хрумване може да ви донесе успех или пари веднага. Приемайте поканите за гостувания утре и в неделя, а за светски събирания - ако компанията ви интересува.



Рак

Чувствате се изморени, изчерпани, но ще ви се наложи да работите доста усилено на два, а и на повече фронта. Не се заемайте с несигурни дейности, дори да са съвсем кратки и временни. Не можете да надскочите себе си, затова укротете амбициите си. Няма да страдате от липса на пари и това ще ви развърже ръцете, но не правете големи инвестиции. Ще ви върнат голям дълг, което ще ви зарадва и ще ви позволи да мислите за бъдещето.



Лъв

Всичко изтича между пръстите ви в днешния ден. Пропилявате пари, пилеете чувства и не е сигурно дори, че дарявате някому радост. Днес не се явявайте на изпити, на дела, на интервюта. Няма да завоювате желаните върхове. Ще чуете и добри думи за работата си. Това ще е единственото, което ще разведри деловата атмосфера около вас. Преценете поканите за уикенда, но се постарайте тази, която приемете, наистина да ви помогне да си починете.



Дева

Днес ще си намерите спонсори, ако се занимавате с изкуство или с професии, близки до изкуствата. Ако се занимавате с наука, правете си проучванията, работете си темите - ще се намери кой да ви финансира. Септемврийските Деви ще работят извънредно. Не изпадайте в детайли на срещите си, мислете и действайте по същество. Организирайте си почивката с любимия човек, защото седмицата ви не беше лека, а не виждам и следващата да е по-добра.



Везни

Всичко, което ще получите, ще стане днес до обед. Ще уредите наследства, имоти, прехвърляне на пари. Денят ви ще мине под знака на придобивки, които не сте очаквали. Не разчитайте на почивните си дни, за да довършвате работа или да доуточнявате нещо. Няма да се получи. Днес прегледайте проектите си за следващите дни и съвсем реално преценете кое може да се свърши и кое не. Не пренасрочвайте срещи от следобеда за другата седмица.



Скорпион

Не са свършили неприятностите ви. Възможни са разправии с близък човек заради нежелано пътуване. Нещо се разваля и се налага да се смени или да се поправя. Неприятна среща ще сложи край на едно сътрудничество, но друг ще съжалява. Делови спор ще ви напрегне, но ще решите проблема преди края на работния ден. Ще решите и фамилен спор. Октомврийските Скорпиони ще си подготвят хармонична почивка за събота и неделя с любимия човек.



Стрелец

Денят е твърде объркан за вас и не ви позволява да владеете положението нито с приятелите и близките си, нито на работното си място. Всичко, което се опитате да направите, ще ви коства повече усилия. От нищо нещо ще става, от глупости ще тръгват неразбории и безплодни спорове. Като че ли някой или нещо ви прави напук. Така ще е до обед. В следобедните часове нещата се успокояват и макар че продължава да не ви върви особено, вече няма да се ядосвате.



Козирог

Ще се чувствате най-добре през днешния ден на работното си място. Към вас идват пари, предложения, оценки, които радват душата ви и ви изпълват с гордост. Чувствате се обезпечени и вие, и семейството ви. Много от вас днес ще закрепят интимната си връзка, а самотните ще създадат контакт, който от делови ще премине в интимен. Не отказвайте сделки, днес не може да ви се случи нищо неприятно. Точно сега не прекъсвайте нито връзки, нито работа.



Водолей

Шансовете идват един след друг и ви тласкат към печеливши ходове, дори да не го съзнавате. Продавате от продукта на труда си повече, отколкото сте мечтали. Уредете си среща с шефовете, говорете за заплатата си, за мястото си във фирмата, защитете плановете си, патентовайте това, което сте приключили. Каквото направите, ще бъде успешно и ще успеете да го защитите. Не прекланяйте главата си и не позволявайте да ви използват.



Риби

Късметът е с вас: пред вас - води ви, зад вас - пази ви гърба. Уредете си срещи с всички, които досега не сте могли да намерите или да накарате да приемат предложения, становища, планове. Бъдете делови и използвайте невероятните възможности на днешния петък. Ако искате да започнете самостоятелен бизнес, направете днес първата крачка. Ако проспите или бездействате през този ден, много трудно ще наваксате пропуснатото.
2349
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД