:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 63
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

71-вият фестивал в Кан

през 2018 г. ще прекъсне традиция, продължаваща десетилетия. За първи път главната награда на киносъбитието - "Златната палма", ще бъде връчена в събота, а не в неделя. "Фестивалът започва нов период в своята история", заяви неговият председател Пиер Лескюр. 71-вото издание на най-голямото и престижно филмово събитие ще започне на 8 май (вторник), а не както обичайно в сряда. Според организаторите провеждането на церемонията по награждаването в събота ще помогне за представянето пред по-широка публика на закриващия филм и ще позволи провеждането на допълнителна галавечер. Голяма част от критиците, зрителите и другите посетители на фестивала изпускат заключителните филми, тъй като бързат да се приберат преди началото на следващата работна седмица.



"Дер Хундс"

ще подгряват "Фън ловин криминалс" на третия им концерт в България. Бандата от Ню Йорк избра българската група за съпорт на концерта си в зала "Универсиада" на 17 декември. След концерта пък предстои афтър парти в бар Rock It, на което Хюи от FLC ще миксира на диджей пулта. "Дер Хундс" е създадена през пролетта на 2003 г. от Боби Косатката, който и до момента е неин вокал. След известни промени днес квартетът забива в състав: китари Мартин Евстатиев и Деян Петков, а зад барабаните е Иво Пифа. Групата е подгрявала и други знаменитости на родна сцена, например "Сайпръс Хил", Ерика Баду и Шон Пол, при гостуването им на фестивала Elevation.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД