:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 623
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Иран заплаши Европа, че ще увеличи

обсега на ракетите си над 2000 км, заяви зам. командващият Корпуса на гвардейците на Ислямската революция бригаден ген. Хосейн Салами, цитиран от информационните агенции. "Ако запазваме обсега на ракетите си до 2000 км, това не е поради липса на технология. Следваме стратегическа доктрина... Досега смятахме, че Европа не е заплаха, така че не разширявахме обсега на ракетите си. Ако Европа иска да се превърне в заплаха обаче, ще увеличим обсега", предупреди той.



Лондон предупреди, че няма да има сделка

за ирландската граница, преди да договори търговско споразумение с ЕС, заяви британският министър по международната търговия Лиам Фокс, цитиран от Би Би Си. Той беше категоричен, че Великобритания няма да реши въпроса за ирландската граница след Брекзит, докато не бъдат договорени основните положения за търговската сделка с ЕС. Брюксел иска "значителен напредък" по въпроса за границата между Република Ирландия и Северна Ирландия, както и по други два ключови въпроса преди Европейския съвет на 14 и 15 декември. Тогава се очаква евролидерите евентуално да дадат зелена светлина на търговските преговори с Лондон.
871
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД