:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Четирима полицаи са арестувани за кражби на гориво

Четирима служители на МВР са били задържани в Павликени заради системни кражби на гориво, съобщи пресцентърът му.

Арестите са започнали вчера рано сутринта. Претърсени са били домовете на задържаните, както и в служебен гараж на районното управление на МВР в Павликени. Срещу четиримата са започнали и дисциплинарни производства. По случая се води досъдебно производство за присвояване на материали от длъжностни лица. За разкриването на престъплението са съдействали репортери на "Господари на ефира".

От предаването твърдят, че са извършили мащабно разследване, което им отнело около 9 месеца. То било за кражба на гориво, купено с държавни средства. Задържаните били изобличени, след като екип на предаването дълго време работил по сигнал, че служителите наливали на бензиностанция част от горивото в резервоарите на патрулките, а останалите литри - в пластмасови туби от минерална вода.

Предстои да се установи дали краденото гориво е било използвано за личните автомобили на полицаите, или е продавано на други хора. Заснетите от камерите на "Господари на ефира" кадри, уличаващи полицаите, щели да бъдат използвани при производството срещу органите на реда, като те ще бъдат излъчени и в предаването. В цялата схема участие взели над 10 полицаи, твърдят от предаването.



СЕРИЯ

Само преди две седмици други двама полицаи бяха арестувани в същия регион - в Стражица, по подозрение, че прикривали наркодилъри. Задържани бяха и дилърите.
1
943
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Ноември 2017 08:34
Ехо ? Някой полицейски защитник да каже нещо ... Къде стеее ?... Тези, които си сипвате горивото за патрулките от джоба и сам сами си купувате химикалките (щото няма кой да ви подари по една... ). Айде де , кажете нещо. Мълчите ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД