:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 351
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

За България няма потенциални киберзаплахи,





каквито има за други държави, заяви вчера в Пловдив лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обаче уточни, че България не е защитена от подобни посегателства. В Града под тепетата Цветанов откри двудневен семинар, организиран от женската организация на ГЕРБ и фондация "Конрад Аденауер", посветена на международни теми. Бившият вътрешен министър съобщи, че на 18 и 19 март догодина по време на европейското председателство в София ще се съберат представители на всички национални парламенти от ЕС и ще приемат механизъм за парламентарен контрол над Европол.



Пореден нацистки символ



вкара активист на "Обединените патриоти" в обяснителен режим. Снимка с надпис Wehrmacht на шефa на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев беше разпространена в социалните мрежи. Освен името на въоръжените сили на Третия Райх Wehrmacht е и име на американска траш метъл група. Харалампиев, който е от квотата на ВМРО, обясни, че е фен на групата и това е причината да носи този надпис. "Омръзна ми и не знам на ваши колеги как не им омръзва да се занимават с бельото на хората - фланелки, гащи, очаквам да вадят слипове, бандажи", коментира случая министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

726
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД