:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 420
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Марица" (Пд) започва

участието си в Шампионската лига по волейбол за жени с две домакинства. В историческия първи мач за български отбор в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир при дамите "жълто-сините" ще посрещнат в зала "Колодрума" руския гранд "Динамо" (Казан) на 13 декември от 18,30 ч. На 11 януари 2018 г. пък в Пловдив ще гостува сръбският шампион "Визура" (Рума). Третият съперник на българките в гр. С е полският "Хемик" (Полице), на който възпитаничките на Иван Петков ще гостуват на 24 януари. Ответните мачове са в обратен ред на 8, 20 и 27 февруари.



Руският волейболист

Евгений Баннов (23 г.) ще подсили "Левски" до края на сезона. 207-сантиметровият посрещач трябва да направи своя дебют в домакинството срещу холандския "Орион" (Дутинхем) в евротурнира за "Чалъндж къп" утре от 19 ч. в зала "Универсиада". Баннов бе препоръчан на "сините" от националния селекционер Пламен Константинов, който е бил негов треньор в "Локомотив" (Новосибирск).
610
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД