:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 559
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И презервативите "поумняха"

Всъщност, това не е точно презерватив...
Британска компания представи устройство, което измерва всички аспекти на сексуалния акт и в допълнение разкрива болести, предавани по полов път. I.Con е първият "умен" презерватив, пуснат на пазара.

Целта на това устройство е да събира данни за сексуалния акт, да ги сравнява и да помага на клиентите да се чувстват по-добре в леглото.

"Искахме" I.Con да бъде изискан, лек и да не бъде натрапчив - и крайният продукт е всичко това. Много технологии са опаковани в това устройство, той ще измерва почти всички аспекти в спалнята", казва Адам Леверсън, главен инженер на британските презервативи.

Какво всъщност мери този "умен" презерватив? Той мери продължителността на половия акт. Мери скорост, мери температура на кожата. Освен това засича позата на сексуалния акт и евентуални полови болести.

Виждате - самият апарат не прилича на презерватив, а на гума, която е поставена в края на мъжкия полов орган и може да се използва върху обикновен презерватив.

Говорителят на компанията, изобретила I.Con, откри още едно предимство на устройството - то ще предотвратява падане на обикновения презерватив и така ще предпазва от нежелана бременност.

Устройството ще струва 80 долара и ще има едногодишна гаранция. 96 000 души са поискали да си купят продукта, преди той да е стигнал до пазара.

841
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД