:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 489
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Малта задържа 10 души заради убийството

на разследващата журналистка Дафне Каруана Галиция, съобщи премиерът на страната Джоузеф Мускат в свое изявление, цитирано от агенциите. 53-годишната блогърка Галиция загина през октомври при експлозия на бомба, поставена в колата й. Тя беше отправила многобройни обвинения в корупция срещу приближени на Мускат и представители на опозицията в страната. Нейните роднини на няколко пъти обвиниха властите, че не провеждат ефективно разследване на нейното убийство, и поискаха оставката на правителството.



Баварските консерватори избраха

сегашния министър на финансите Маркус Зьодер за приемник на действащия премиер Хорст Зеехофер, потвърди шефът на фракцията на Християнсоциалния съюз (ХСС) в регионалния парламент Томас Кройцер, цитиран от агенциите. Той съобщи също така, че Зеехофер, който освен председател на ХСС е и премиер на Бавария, ще напусне министерския пост през първата четвърт от 2018 г., но ще си запази водещата длъжност в партията. Ръководството на Германската социалдемократическа партия (ГСДП) даде зелена светлина вчера да започнат преговори за съставяне на нова "голяма коалиция" с Християндемократическия съюз (ХДС) на канцлера Ангела Меркел и ХСС. Членовете на ГСДП трябва окончателно да одобрят това на партийния конгрес в Берлин от 7 до 9 декември.
738
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД