:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 404
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Локомотив" (Сф)

ще проведе лагер в Италия по време на зимната си подготовка, съобщи "Спортал". Между 28 януари и 8 февруари тимът ще е на базата на четвъртодивизионния "Варезе", с който "железничарите" ще играят и контрола. Останалите съперници ще бъдат дублиращият тим на "Милан" и отбор от Швейцария, който се уточнява.



Владимир Гаджев

игра до 85-ата мин. за "Анортозис", който загуби с 0:3 като домакин от АПОЕЛ в 17-ия кръг на кипърската Първа дивизия. Съотборникът му Иван Бандаловски остана резерва, а в състава на гостите отново не бе Живко Миланов. Двамата българи в "Етникос" - Борислав Стойчев и Филип Филипов, пък бяха сменени на почивката при резултат 1:1, а в крайна сметка тимът им загуби с 2:3 навън от "Олимпиакос" (Никозия). В класирането води АЕК (Ларнака) с 37 т., пред "Анортозис" с 36, АПОЕЛ с 33 и др. "Етникос" е на 14-ата, последното място само със 7 т.



Уволнен

бе мениджърът на "Суонзи" Пол Клемънт, след като отборът е на последно място в английската Висша лига. Според "Скай спортс" основни кандидати за поста са Роналд Куман и Славен Билич, а в. "Мирър" добавя и името на Луис ван Гаал.



За треньор

на "Сент Етиен" беше назначен Жан-Луи Гасе (64 г.), който е водил преди "Монпелие", "Каен" и др. Той обаче записа загуба - 1:2 навън от "Гингам" в 19-ия кръг на френската Лига 1. Други резултати: "Амиен" - "Нант" 0:1, "Анже" - "Дижон" 2:1, "Бордо" - "Монпелие" 0:2, "Лил" - "Ница" 1:1, "Олимпик" (М) - "Троа" 3:1, "Метц" - "Страсбург" 3:0, "Монако" - "Рен" 2:1, "Пари Сен Жермен" - "Каен" 3:1, "Тулуза" - "Олимпик" (Л) 1:2. Води "Пари Сен Жермен" с 50 т., пред "Монако" с 41, "Олимпик" (Л) с 41, "Олимпик" (М) с 38 и др.



Арестуван

бе парагвайският национал Жонатан Фабро (35 г.). Халфът на мексиканския "Лобос де Пуебла" е обвинен в педофилия - че в продължение на 5 г. е имал сексуални контакти със своята кръщелница, която сега е на 11 години. Бившият футболист на "Бока Хуниорс", "Ривър Плейт", "Гуарани" и др. е заплашен със затвор до 20 г., ако бъде признат за виновен.
575
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД