:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 620
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гълъбинов пак бе титуляр срещу "Ювентус"

СНИМКА: ФЕЙСЛБУК/"ДЖЕНОА"
Андрей Гълъбинов (вляво) се опитва да пробие с топката покрай уругвайския халф на "Ювентус" Родриго Бетанкур по време на 1/8-финала за купата на Италия.
Националът Андрей Гълъбинов за втори път през сезона получи шанс да излезе като титуляр срещу "Ювентус". Както е известно, на 26 август той дори вкара гол от дузпа срещу Джанлуиджи Буфон, но тогава тимът му "Дженоа" отстъпи с 2:4 като домакин в мач от 2-ия кръг на Серия А.

Сега възстановеният след 3-седмично лечение на травма Гълъбинов игра до 77-ата мин. и получи жълт картон, а "Дженоа" отново загуби - с 0:2 в Торино, в последен 1/8-финал за Купата на Италия. Българинът имаше и две възможности да се разпише, но в 59-ата мин. шутът му бе спасен от полският вратар на "Ювентус" Войчех Шчесни, а в 64-ата той не улучи вратата. Головете за "Юве" вкараха аржентинците Пауло Дибала в 42-ата и Гонсало Игуаин в 76-ата мин. Веднага след второто попадение Гълъбинов бе сменен от Джузепе Роси.

В по-ранни 1/8-финали във вторник: "Аталанта" - "Сасуоло" 2:1, "Рома" - "Торино" 1:2. На 1/4-финалите "Ювентус" ще срещне съгражданите от Торино, а останалите двойки са: "Лацио" - "Фиорентина", "Милан" - "Интер" и "Наполи" - "Аталанта".
746
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД