:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 498
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Победителят

в анкетата "Футболист №1 на България" за 2017 г. ще бъде обявен на церемония в неделя от 18.30 ч. в Централния военен клуб в София. За втора поредна година Българската асоциация на спортните журналисти ще присъди награда "Лъвско сърце - Трифон Иванов". Награждаването ще бъде излъчено пряко по "Диема спорт" и "Спортал".



Бившият

нападател на ЦСКА, "Пирин", "Бней Сахнин" (Изр), "Лиерс" (Бел) и др. - Костадин Хазуров, изненадващо бе обявен като попълнение на италианския четвъртодивизионен "Неростилатите 1910" (Прато). За последно 32-годишният нападател бе в "ЦСКА 1948".



Българинът

Велизар Попов (41 г.) е сред вариантите за нов треньор на турския елитен "Аланияспор". Сред останалите кандидати са хърватите Роберт Просинечки и Игор Тудор, както и местни специалисти. Попов, който в българия води "Черно море", има богата кариера в чужбина, където е водил отбори от Тайланд, Оман, Малайзия, включително за половин година и националния тим на Малдивите.



"Байерн"

ще привлече през лятото като свободен агент халфа на "Шалке 04" Леон Горецка (22 г.), съобщиха "Билд" и "Марка". Към германския национал имаше интерес още от "Реал", "Барселона" и "Ливърпул". Самият Горецка засега отрича, че има подписан предварителен договор с друг клуб.



За треньор

на "Севиля" беше назначен италианецът Винченцо Монтела, който доскоро водеше "Милан". Той подписа договор с испанския клуб до лятото на 2019 г.

635
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД