:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се разделя с още двама тази седмица

Георги Ангелов и Нелуц Рошу са следващите, които се оказаха ненужни на Делио Роси
СНИМКА: ФЕЙСБУК
В разгара на трансферните спекулации около него Жуниор Мапуку пусна снимка със собственика на "Левски" Спас Русев и написа под нея "Черната сила с Бялата сила - големият шеф".
Ръководството на "Левски" ще се раздели с още двама футболисти тази седмица. По взаимно съгласие ще бъде прекратен договорът с Георги Ангелов. Към него има интерес от полския втородивизионен "Подбескидже" (Биелско Бяла), където играе и Димитър Илиев. 27-годишният Ангелов, който е юноша на "Левски", се върна в отбора през лятото от "Верея", но през настоящия сезон игра едва в 5 мача, като няма записана нито една минута след идването на Делио Роси като треньор.

Освен него напуска и румънецът Нелуц Рошу. При него има вариант да не бъде прекратяван договорът му, а да бъде преотстъпен на друг отбор. Пред "Топспорт" агентът Богдан Апоцу, който представлява Рошу, потвърди, че на 4 януари ще има разговори с шефовете на "Левски".

Преди това "сините" се разделиха с Франсис Нар, Бабатунде Адениджи, Симон Сандберг и Мики Орачев, който премина в "Септември" (Сф). Все още не е ясно дали към напускащите ще се присъедини и Жуниор Мапуку. Към нападателя има интерес от турския "Елазъгспор", като дори тамошни медии обявиха, че трансферът е сигурен. Мапуку е искан и от клуб от ОАЕ, но се чака и решението на Делио Роси. Той вече отказа да се раздели със словака Роман Прохазка, към когото имаше интерес от казахстанския "Ордабаси". А Роси продължава да има решаващата дума и това бе потвърдено от мениджъра на "Левски" Асен Букарев пред "Канал 3". Шефът каза още: "Ние не смятаме да повтаряме старите грешки и ще дадем нужното време на треньора да направи подготовка и да опита да вдигне нивото на отбора. Искаме "Левски" да се пребори за трофей и да играе добър футбол, който да радва окото на феновете."

Засега е сигурно, че ще има един нов играч на първата тренировка на "Левски" за годината и това е завърналият се защитник Аймен Белаид. "Сините" започват подготовка на 6 януари, а след 3 дни заминават на лагер в Малта, който ще продължи до 6 февруари. Там са предвидени контроли с местния "Хибърниънс", украинския "Олександрия" и руския втородивизионен "Оренбург". Планираната проверка с дублиращия тим на "Байерн" няма да се състои.

1261
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД