:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Астана" още пази поста за Стоилов

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "АСТАНА"
Станимир Стоилов
Договорът на Станимир Стоилов като треньор на "Астана" изтече в края на 2017 г., но все още не е подновен въпреки уверенията за това, появили се в казахстански медии. Българският специалист също отрече, че е преподписал. "Уморих се от лъжите, които се изписаха по мой адрес след края на сезона", допълни той пред sports.kz.

Стоилов обаче не отрече, че продължава да преговаря с "Астана", но има оферти и от други клубове. Той очаква всичко да се реши до няколко дни.

Очакванията на "Астана" пък са да задържат най-успешния треньор в историята си. Дори новогодишната честитка от клуба към феновете е под формата на елха, на чийто връх, точно под звездата, е именно Станимир Стоилов. От 2014 г. насам той изведе тима до 4 поредни шампионски титли на Казахстан, вкара отбора в групите на Шампионската лига и два пъти в групите на Лига Европа, където дори сега класира "Астана" на исторически 1/16-финал.

"Стоилов е национален герой на Казахстан", написа казахското издание "Литер", което дори разкрива, че "Астана" сега е предложила на българина 1,2 млн. долара годишна заплата.
1155
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД