:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 511
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Идват джипси пънкарите от Gogol Bordello

Gogol Bordello печелят публика с артистичността си.
Gogol Bordello - бандата, която успя да съчетае циганската музика с пънк, идва за първи концерт в България. На 30 май ще гледаме на живо известната формация в зала 4 на Интер Експо Център от 20 часа. Създадената през 1999 г. група изгражда стила си с помощта на цигулка и акордеон и комбинира по неповторим начин динамичната циганска музика с елементи от пънк, рок и балкански ритми. Водена от вокалиста с украински произход Юджийн Хъц, чието истинско име е Евгений Александрович Николаев-Симонов, формацията набира многобройни фенове с колоритните концерти, които изнася. Музикантите са провокативни, ексцентрични и артистични. Музиката им донякъде наподобява тази на Горан Брегович. В изпълненията доминира звученето на цигулка и акордеон. Групата има седем албума, последният от които - Seekers and Finders, излезе през тази година. Осмината инструменталисти привличат вниманието и на киноиндустрията и участват в редица филмови продукции. През 2008 година са главни действащи лица в музикалния документален филм Gogol Bordello Non-Stop, проследяващ издигането на бандата от долните мазета и свиренето по сватби до световните сцени и фестивални участия.

Билетите за шоуто на Gogol Bordello в София са достъпни в мрежата на Eventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Засега цената им е 45 лева, а в деня на концерта ще струват 55 лева.
862
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД