:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Валери Божинов може

да продължи кариерата си в кипърския "Анортозис", където играят Владимир Гаджев и Иван Бандаловски. Нападателят е свободен агент, след като в началото на октомври разтрогна с "Лозана". Той има и няколко други оферти, а следващият му клуб ще бъде №14 в кариерата на нападателя.



Англия

22-ри кръг: "Брайтън&Хоув Албиън" - "Борнемут" 2:2, "Бърнли" - "Ливърпул" 1:2, "Лестър" - "Хъдърсфийлд" 3:0, "Стоук С" - "Нюкасъл" 0:1, "Евертън" - "Манчестър Юн" 0:2. Води "Манчестър С" с 59 т. и мач по-малко, пред "Манчестър Юн" с 47 и др.



"Лестър" финализира

трансфера на португалския национал Адриен Силва (28 г.) от "Спортинг". Шампионът на Англия от 2016 г. бе договорил да купи халфа за 24,5 млн. евро още на 31 август, но тогава 14 секунди не стигнаха да бъде оформена документално сделката преди края на летния трансферен период. Не помогна и жалбата до Арбитражния спортен съд в Лозана. Сега обаче Силва има право да играе за "Лестър". "Когато се озовеш в подобна ситуация, има добри и лоши моменти. Трябва да запазиш позитивна настройка и това се опитах да направя. Беше изнервящо, но сега трудните моменти са зад гърба ми", коментира футболистът.



"Евертън" още не

може да договори привличането на турския национал Дженк Тосун (26 г.) от "Бешикташ". Английският клуб се бе разбрал да плати 25 млн. паунда за нападателя, но в последния момент от истанбулския отбор поискаха 27 млн. и подписването засега се отлага. Въпреки това от "Истанбул ББ" вече считат, че трансферът е сигурен, и дори благодариха на "Евертън", че отслабва по този начин техния съперник.



Лука Модрич беше

избран за 6-и път за най-добър футболист в Хърватия. По този начин халфът на "Реал" изравни рекорда на Давор Шукер.
610
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД