:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Турци дават €500 000 за Кешерю от "Лудогорец"

"Акхисар Беледие" иска да вземе нападателя още през януари
Клаудиу Кешерю
"Лудогорец" може да получи 500 000 евро за нападателя си Клаудиу Кешерю. Елитният турски "Акхисар Беледие", който е най-настоятелен в последните дни, е готов да плати тази сума за нападателя още през януари. Според турския спортен сайт "Фотомач" двата клуба вече са се разбрали за трансфера на играча.

Договорът на Кешерю с "Лудогорец" изтича в края на сезона. По правилник румънецът може да преговаря с други отбори още сега, а през лятото може да напусне като свободен агент. "Фотомач" твърди, че "Акхисар" предпочита да купи 31-годишния нападател още сега, въпреки че може да го привлече без пари след края на сезона. А и съответно "Лудогорец" няма против да прибере пари за голмайстора си.

Интерес към Кешерю имат още два елитни турски клуба - "Трабзонспор" и "Кайзериспор", както и два втородивизионни - "Самсунспор" и "Чайкур Ризеспор".

Медиите в Италия пък продължават да анализират "Лудогорец" преди мачовете с "Милан" от 1/16-финалите на Лига Европа. Според сайта SpazioCalcio.it най-опасните играчи на българския тим са Вандерсон и Марселиньо.

"Всички пишат за голмайстора Клаудиу Кешерю, който има 12 гола през този сезон и може да вкара по всяко време с левия си крак. Но зад него пайдушкото хоро се превръща в самба. Истинската душа на този тим са Вандерсон и Марселиньо, те дават фантазията на "зелените". Бразилската колония в "Лудогорец" продължава с Натанаел, левия бек с голяма крачка, който вкарва и голове, както и с Густаво Кампаняро, който мина през "Фиорентина" и "Верона". И за да завършим този мултикултурен пъзел, трябва да включим двамата холандци - Мисиджан и Лукоки, които са вкарали общо 14 гола", се казва в анализа на сайта.
723
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД