:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 162
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Верея" избра Митрев за треньор

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "НЕФТОХИМИК"
Благомир Митрев
Благомир Митрев бе избран да замени Илиан Илиев на треньорския пост във "Верея", съобщи радио "Дарик". През есента 44-годишният специалист водеше "Нефтохимик" във Втора лига, като преди това бе и изпълнителен директор на този отбор. Вчера Митрев специално благодари на ръководството на бургаския клуб, че е проявило разбиране и му е дало възможност да работи в тим от челната шестица на Първа лига.

Той трябва да подпише договора си с "Верея" днес, след което да бъде представен и да обяви екипа, с който ще работи. Със сигурност обаче с него няма да са досегашните му асистенти Диян Петков и Евгени Русев, които остават в "Нефтохимик Бургас". Целта пред новия наставник ще е да запази мястото на "Верея" в шестицата, но и да налага млади футболисти в отбора.

За избора на треньор е надделял фактът, че Митрев е родом от Стара Загора, като между 1990 и 1995 г. играе за "Берое", а след това на два пъти става директор на детско-юношеската школа на този клуб.

Сред останалите варианти пред "Верея" са били доскорошният наставник на "Дунав" Веселин Великов, Велислав Вуцов и Наджи Шенсой, водил преди "Беласица", "Вихрен", "Локомотив" (Пд) и "Пирин".



684
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД