:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 448
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще преговаря за продажба на Рошу

Интерес към румънския халф има от "Динамо" (Букурещ)
СНИМКА: БГНЕС
Нелуц Рошу (вляво) дойде през лятото в "Левски" с имиджа на актуален шампион на Румъния, но така и не успя да се наложи при "сините".
"Левски" не смята да прекрати договора на Нелуц Рошу, а да му намери нов отбор. Румънецът категорично не попада в сметките на треньора Делио Роси и се очакваше раздяла по взаимно съгласие с халфа.

Към играча обаче е проявен интерес в родината му от страна на "Динамо" (Букурещ). Това променя ситуацията и се очаква "Левски" да започне преговори за продажбата на Рошу. Самият той е изявил желание да премине в един от най-популярните клубове в страната си.

"Не знам какво ще стане, ще имам няколко разговора, за да се промени нещо за мен. Не съм прекратил договора си с "Левски", нито съм имал разговори за това. Бих искал да остана в чужбина, но не мога категорично да кажа, че не бих заиграл отново и в Румъния. Признавам, че "Динамо" (Букурещ) звучи изкушаващо. Отбор с традиции, който всяка година се бори за водещите места и участие в Европа", коментира футболистът пред Telekom Sport.

Рошу (24 г.) бе привлечен в "Левски" през лятото от "Виторул" (Констанца), с който бе спечелил титлата в Румъния. За него дори бяха платени 100 000 евро. Рошу започна сезона при "сините" като титуляр, но след това претърпя операция и след възстановяването си вече не получаваше много възможности за игра при Делио Роси. В крайна сметка той игра само в 4 шампионатни мача до края на годината.

В момента дори Роси търси друг халф на мястото на Рошу. Италианският треньор в момента обсъжда вариантите за селекция с ръководството, като новини ще има в следващите дни. До момента единственият сигурен нов е Аймен Белаид, като има вариант да бъде върнат защитникът Деян Иванов, който беше преотстъпен на "Ботев" (Враца). "Левски" започва зимната си подготовка в събота.





791
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД