:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Децата с увреждания и тежки заболявания



във Варна вече са освободени от такса за детска ясла и градина, съобщиха от общината. Процентът на инвалидност ще е без значение, ще се изисква единствено експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК. Предложението бе одобрено от Общинския съвет и влезе в сила от 1 януари 2018 г. Досега от такса бяха освободени само родителите на деца с над 70% инвалидност.



14 579 телефонни консултации са направени



на "горещия телефон" на НЗОК за изминалата 2017 г., отчитат от здравната каса. Отделно са извършени над 6920 консултации на стационарните телефони за информация. От касата припомнят, че "горещият телефон" на НЗОК 0800 14 800 е първият безплатен телефон за граждани в страната. Той стартира през януари 2003 г. От създаването му до началото на 2014 г. достъпът до горещата линия от аналогови телефони в цялата страна е на цената на 1 импулс, а от цифрови разговорът е безплатен. От юли 2014 г. телефонът може да се избира безплатно от стационарни телефони, телефонни номера към всички мобилни оператори, както и от чужбина. Времетраенето на една консултация е 5 минути, след което връзката автоматично прекъсва. В случай че за определените 5 мин. не е предоставена необходимата информация, телефонът може да се избере отново и да се продължи разговорът.
821
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД