:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 496
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Прякото

предаване на церемонията "Футболист на годината 2017" няма да бъде по Диема спорт, а по Канал 3. Заедно с това картина на живо ще излъчва и сайтът sportal.bg. Събитието започва тази неделя (7 декември) от 18.30 ч. и ще се проведе в Централния военен клуб в София.



Юношеският

национал Владислав Жиков (18 г.) най-вероятно ще се върне в "Милан", съобщиха италиански медии. Той бе част от академията на клуба до август м.г., когато премина в "Ливорно". Там обаче българският халф не получи шанс и сега "Милан" иска да си го върне обратно, за да го преотстъпи другаде за обиграване.



Бившият

футболист на "Черно море" Бакари ще се върне в Испания, за да играе за третодивизионния "Сан Фернандо". Нападателят бе от 2013 г. във варненския отбор и успя да запише 85 мача и 22 гола, но бе споходен от тежки травми. След последната той прекрати договора си с "Черно море".



Халфът

на "Ливърпул" Емре Джан (23 г.) вече е постигнал договорка да премине в "Ювентус", съобщи "Скай спортс". Германският национал ще премине в италианския шампион през лятото като свободен агент, тъй като договорът му с английския клуб изтича след края на настоящия сезон.



Аржентинският

нападател Мауро Сарате (30 г.) напусна "Уотфорд" и се върна в родния си "Велес Сарсфийлд", където ще играе под наем до края на сезона. Преди това английският клуб го бе преотстъпил от октомври до края на годината в "Ал Насър" (ОАЕ), където записа 8 мача и 3 гола.

700
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД