:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 136
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джеймс сменил Бербатов тактически

Димитър Бербатов се завърна в игра за индийския "Керала Бластърс" след близо месец отсъствие заради контузия. Нападателят обаче игра само едно полувреме при равенството 1:1 с "Пуна Сити" в мач от 8-ия кръг на Суперлигата. Бербатов бе сменен на почивката. След срещата новият треньор на "Керала" Дейвид Джеймс обясни, че причината за смяната не е контузия, а тактическо решение.

"Гледах 5-минутен запис от подготовката. Връзката на Бербатов с Каридж Пекусон беше позитивна. Но сега трябваше да взема решение. През първото полувреме се задушавахме сами. През второто ни трябваше скорост. Имаме добър състав, сега трябва да печелим мачове. Нямаше да поема отбора, ако не смятах, че имаме шанс за титлата", каза Джеймс.

"Керала" е на 8-о място в Суперлигата, в която играят 10 отбора. Бербатов и съотборниците му имат 8 точки, като до момента са с актив от 1 победа, 5 равенства и 2 загуби. Лидер е именно "Пуна Сити" с 16 т.

827
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД