:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 162
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Дженоа" ще задържи Гълъбинов за още един мач

"Дженоа" ще се раздели с национала Андрей Гълъбинов след неделното домакинство срещу "Сасуоло" от 20-ия кръг на италианската Серия А. Според италианските медии клубът ще започне преговори за продажбата на българина през следващата седмица.

Новият треньор на "Дженоа" Давиде Балардини изобщо не предвижда Гълъбинов в сметките си за атаката на тима. Той смята да разчита в титулярния състав на Джанлука Лападула, 16-годишния Пиетро Пелегри и новопривлечения Джузепе Роси. Като допълнителни опции пък му са македонецът Горан Пандев и Рафаеле Паладино.

От Гълъбинов се интересуват пет клуба от Серия Б, както и отбори от Турция и Испания. Според най-новата информация на гръцкия вестник "Контра" нападателят е искан и от "Панатинайкос". Атинският клуб иска да купи българина, като му предлага 350 000 евро годишна заплата. Има и вариант "Панатинайкос" да вземе Гълъбинов под наем, но желанието на "Дженоа" е да продаде играча.

774
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД