:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 542
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Скандалната книга за US президента беше пусната

в продажба още вчера вместо във вторник заради огромния интерес към нея, предаде Си Ен Ен. Часове преди това адвокатите на президента на САЩ поискаха от автора на "Огън и ярост: В Белия дом на Тръмп" Майкъл Улф и издателството "Хенри Холт и сие" да не публикуват книгата, като ги заплашиха със съд за клевета, накърняване на неприкосновеността на личния живот и недоброжелателност. Улф описва първата година от престоя на Доналд Тръмп в Белия дом като постоянен хаос и интриги около един президент, осмиван от собствените си сътрудници.



На 3 г. затвор беше осъден задочно

бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили, след като беше признат за виновен в злоупотреба със служебно положение по дело за убийството на служител в Обединена банка на Грузия, извършено през 2006 г., предадоха агенциите. Присъдата произнесе съд в Тбилиси. Саакашвили, който по онова време беше президент, обещал на тогавашния шеф на управление в МВР на Грузия да помилва осъдените за убийството на Сандро Гиргвлиани и след това го направил.



КНДР прие предложението за преговори

на високо равнище с Южна Корея, съобщи Би Би Си. Разговорите ще се състоят във вторник в граничното селище Панминчжон. Очаква се да бъде обсъдено участието на севернокорейски спортисти в олимпиадата в южнокорейския курорт Пьончан през февруари, както и други въпроси от взаимен интерес за подобряване на двустранните отношения.
980
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД