:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мапуку засега ще тренира с "Левски"

"Сините" започват подготовка само с едно попълнение
СНИМКА: БГНЕС
Делио Роси ще има от днес възможност да проведе първата си пълноценна подготовка с "Левски", след като пое отбора след началото на настоящия сезон.
Нападателят Жуниор Мапуку ще се яви днес на първата тренировка на "Левски" и засега ще тренира с отбора до изясняване на ситуацията около него. Към конгоанеца има интерес от няколко отбора, като най-силен е той от турския втородивизионен "Елазъгспор".

Мапуку дори бе приветстван от фенове на тима през седмицата като ново попълнение, но ръководството на "Левски" засега спря трансфера. Причината е, че "сините" искат първо да намерят нападател, с когото да заменят Мапуку, за да не се нарушава балансът в състава. Затова и играчът, който нерядко нарича себе си "Черната сила", се яви вчера на медицински прегледи заедно с останалите си съотборници. Той дори беше поздравен от официалния сайт на "Левски" за това, че навърши 28 г.

И докато при него има вероятност за трансфер, то при защитника Давид Яблонски тя е минимална. Чехът е харесан от "Краковия" (Краков) според полски медии. Но треньорът Делио Роси не е съгласен да се раздели с основен свой играч. Яблонски не само е твърд титуляр за разлика от Мапуку, но и в момента е водещ голмайстор на тима през сезона със 7 попадения.

Роси от събота е в България, като вчера той и екипът му се запознаха с резултатите от изследванията на играчите. Днес преди първата тренировка, която е насрочена за 14 ч., италианският треньор ще даде пресконференция. На нея той ще съобщи как ще протече зимната подготовка на отбора.

Едва ли ще бъдат изнесени обаче подробности за преговорите с нови играчи. Към момента "Левски" е подписал само с Аймен Белаид, който ще е и единственото попълнение на тренировката. В тима се завръща вратарят Николай Кръстев, който през есента бе преотстъпен на "Ботев" (Вр). На негово място при врачани отива под наем друг вратар - Александър Любенов. Халфът Алекс Боримиров пък ще бъде преотстъпен на "Локомотив" (Сф). Очаква се също така да бъде прекратен договорът с Георги Ангелов и да се изясни ситуацията с Нелуц Рошу, на когото също няма да се разчита.

5
1122
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
07 Януари 2018 20:36
Следвайки милиционерско-доносническата свинска логика новината трябва да е изписана по следния начин: "Мапуку засега ще тренира с основаното през 1992 г. от Томас Лафчис дружество ПФК "Левски" 1914 АД".
07 Януари 2018 20:58
Някой помни ли кога за последно ФеКа Пеевски продаде футболист?
07 Януари 2018 21:07
Най често изфирясват с мръсна газ след като са изгледали по 15-20 касетки с видеоматериал.
08 Януари 2018 11:49
Някой помни ли кога за последно ФеКа Пеевски продаде футболист?

Лятото!
08 Януари 2018 15:56
Г-н Остю,имате бели петна в паметта! Или може би жълти петна!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД